четвер, 13 серпня 2020 р.

День учнівського самоврядування
Самоврядування – один із головних принципів діяльності учнівської спільноти. Суть його полягає у реальній участі дітей в управлінні класу, школи. Досвід багатьох років доводить, що саме учнівське самоврядування – це не лише самостійне вирішення різноманітних питань, а й самостійне виконання, проведення, планування різноманітних заходів, відповідальність за яких несуть самі лідери – учні.
Тож з 3 по 5 грудня шкільний парламент дітей Лозуватської школи "Сімейка" долучився до районного проекту "День учнівського самоврядування". Як завжди у період підготовки до Дня учнівського самоврядування були розподілені доручення між усіма лідерами, аби в цей день, кожний знав чітко свою роль. Програма дня була насиченою та цікавою. На першому уроці у холі школи відбулася організаційна лінійка, присвячена Дню самоврядування, на якій було представлено учнів, які замінятимуть адміністрацію школи та вчителів. Після лінійки "новий" педагогічний колектив приступив до своїх обов'язків.
5 грудня здобувачі освіти школи мали змогу відвідати орган місцевого самоврядування - Лозуватську сільську раду. В ході екскурсії учні мали змогу ознайомитися з посадами працівників сільради, поспілкуватися з головою Головачем Олександром Івановичем, а також побувати в кожному кабінеті закладу.


День боротьби зі СНІДом

Напередодні Дня боротьби зі СНІДом, комісія спорту та здорового способу життя Лозуватського ШПД, підготували та провели акцію "Червону стрічку носять небайдужі". До акції долучилися всі учні та працівники школи.




16 днів проти насилля 

Байдужість — тяжка хвороба душі.
Не будьмо байдужими!
Розірви коло насильства!

В рамках щорічної акції "16 днів проти насильства" голова шкільного парламенту "Сімейка" разом із головами комісій провели акцію "Наші долоньки проти насилля". Кожен хто долучився до акції отримав емблему.




1 коментар:

  Тиждень математики в  КЗ "Лозуватська гімназія"