середу, 7 грудня 2016 р.

День місцевого самоврядування 
 
      Так як, ми всі дуже добре знаємо, що майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Їхня наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбулову нашого села.
     7 грудня учні Лозуватської школи, як завжди,  відвідують Лозуватську сільську раду. Так було і сьогодні, в цей сонячний і одночасно морозний день. Діти разом з директором школи Межовою Марією Іванівною, заступником директора з навчально-виховної роботи Крячком Володимиром Івановичем та педагогом-організатором Ківенко Наталією Вікторівною, привітали працівників сільської ради з цим святом. побажали їм підтримки, розуміння, здійснення всіх життєвих планів та вручили подарунок "Новорічний віночок", який діти виготовили власноруч.
      Після вітальних слів, працівники ознайомили учнів зі своїми посадами та змістом роботи, який вони виконують,а також провели екскурсію по кабінетам сільради. Наприкінці візиту зробили фото на згадку. 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Тиждень математики в  КЗ "Лозуватська гімназія"